Wednesday, October 05, 2005

Ευκαιρία για λιγο καλο σινεμα

Αναρωτιεμαι γιατι τα περισσοτερα εισιτηρια στα Box Office ειναι παντα απο αμερικανιές. Από χιλιοειπωμενα και αναμασημενα σεναρια, σκηνο8εσιες απο Δημοσιους Υπαλληλους (πρωτοτυπια 1%).

Η μαζα λεει αυτα μας δινουνε αυτα περνουμε, οπως και στη TV.
Γιατι χρειαζεται να την ψαξουμε ρε μεγαλε, δε φτανει που τον πινω ολη μερα, θα κα8ομαι να σκεφτομαι κιολας, τις ανωμαλιες του καθε ψυχάκια?

Φοβερή λέξη το 'σκέφτομαι΄! Αναρωτιεμαι σε ποιο ποσοστο υπαρχει πια σαν λέξη και σε ποιο ποσοστο τη χρησιμοποιει ο σημερινος ανθρωπος. Και δε λεω Ελληνας, γιατι το φαινομενο ειναι International. Παγκοσμοποιηση δε θελατε, φατε τη τωρα!

Τελικα μηπως εχει σημασια να βλεπουμε μόνο? Εικονες.. Αλλα τι εικονες, ε?

Καλα δε θα πα να δεις τη ταινια της Scarlet, καλα εισαι σοβαρος? μηπως εισαι gay? Τετοιο μ...ι? Σιγα ρε μεγαλε, αμα ειναι παω και σε τσονταδικο!

Η ξύλο.... Πολύ ξύλο...Βια στη βια...
Μηπως θελουμε ξυλο, για αυτο καβλωνουμε με τα μπρατσαρικα αγορακια? Και καλα οι γυναικες, και να τους αρεσουν τα μπρατσα λογικο ειναι, αλλα δεν βλεπουν καν αυτες τις ταινιες, το 90% που τις βλεπουν ειναι αρσενικοι...
Μηπως ειμαστε κρυφο-gay??

Μηπως τελικα παμε σε 'χαλαρό' σινεμα οχι για να μη σκεφτομαστε, αλλα για να κρυβομαστε? Να κρυψουμε τα εσωψυχα μας, γιατι αν τα βγαλουμε προς τα εξω 8α τσακιστουμε?

Ισως να βοηοθουσε ομως.... οχι μονο εμας αλλα και τους αλλους...
Γιατι δυστυχως υπαρχουν και 'αλλοι'!!

Αλλοι που κανουν ταινιες οπως στο παρακατω link.. Λιγη παιδεια δε βλαπτει!

Νιαου!
18ο ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΤΗΣ «Ε»

2 Comments:

Blogger notorious said...

Ποτε μου δεν καταλαβα την εχθρα στο αμερικανικο σινεμα. Αμερικανιες, μπουρδες κλπ... Δεν σου αρεσει? Μην πας να το δεις...

Εγω προσωπικα υποφερω σε "ποιοτικες" ταινιες. Να βλεπω το αλογο του Αγγελοπουλου να περπαταει, να περπαταει, να περπαταει, να μου λειπει...

Επισης πιστευω οτι η ποιοτητα της τηλεορασης μιας χωρας (και ειδικα του δελτιου ειδησεων), δειχνει την ποιοτητα του λαου της. Ας μην σχολιασω για τα Ελληνακια λοιπον...

Ζητω το Hollywood!!! Ζητω o Arnold!!!

Εσυ κατσε να "σκεφτεσαι" τι ειχε στο μυαλο του ο ποιητης...

By the way η λιστα σου εχει δυο αμερικανικες ταινιες - τσ τσ τσ...

4:34 PM, October 05, 2005  
Blogger Unknown said...

Φυσικα και μ αρεσουν αμερικανικες ταινιες, και ειναι και αρκετες εξω απο τη λιστα μου.
Ως Αμερικανιά αναφέρω ενα στυλ, οχι μονο των ταινιων αλλα και της ολης κουλτουρας.

Και για να μη φαινομαι αδικος, ξεχασα να αναφερω, οτι οι πιο πολλες Αμερικανικες σειρες ειναι the best ever (Frasier, Seinfield, Taxi, Friends, Helen, Married With Chilrenetc.), και μετα επονται οι Αγγλοι (ή και μαζί).

Καλα δε το συζητώ καθόλου τη Greek TV kai Ελληνάκια..... πιο κατω απο το πατο....

Ppassarela de to grapsa gia sena...kane kana comment!

9:08 AM, October 06, 2005  

Post a Comment

<< Home